2 thoughts on “Namninsamling på Slussen

 1. Peter Lindahl

  Borgarnas ie om det nya Slussen är ett aldelles för stort och omdanande ingrepp i denna centrala del av staden. Hur man kan smälla opp ett shopping center mitt i det hela av glas, stål och betong är för mig helt obegripligt och kommer knappast att harmoniera med den gamla bebyggelsen som klättrar opp för Söders höjder men inte minst Gamla stan ett stenkast där ifrån. Självklart ska Slussen renoveras men inte stöpas om till oigenkänlighe!

 2. Yvonne Andersson

  Deje den 21/12 13

  Hej

  Visseligen bor jag inte i Stockholm längre, men jag är född och uppvuxen där. Jag var ofta vid Slussen och i Gamla stan när jag var barn och även som vuxen innan jag flyttade till Värmland. Så för mig är Slussen som ett andra hem, minnerna finns ännu kvar. Så när jag hör att dom styrande vill riva och förstöra gamla Slussen blir jag både arg och ledsen. Så jag hoppas att plan B går ilås och att det gamla får vara kvar tillsammans med det nya plan-B.

  Mvh
  Yvonne Andersson
  fd Söderböna

Comments are closed.