Stöd namninsamlingen med Swish!

By | 1 juli, 2016

Det är många som stödjer en folkomröstning och fyller i namn och de uppgifter som behövs i webbformuläret och det är otroligt glädjande. Men tyvärr är det många som inte bekräftar stödet med digital verifiering som är ett måste för att gälla. Men nu blir det lättare med Swisch som använder säker Bank-ID för verifiering.

Swish-webbSwish har fyra miljoner användare och är enkelt att använda. Över nittio procent av alla Iphoneanvändare 20-30 år har Swish och det är därför naturligt att kunna erbjuda den möjligheten som elektronisk verifiering som en digital namnunderskrift och intygar stödet för folkomröstningen. Det ger dig också möjlighet att ge mer stöd som t.ex. nätannonsering och informationsblad och som bekräftelse på ditt stöd för det jobb som nätverket Folkomröstning om Slussen gör och att vi lyckas.

Stöd vårt jobb mot Nya Slussen det är Sveriges största folkinitiativ.
Skriv på namninsamlingen och bekräfta med Swish med ett bidrag för att lyckas i Stockholm, Nacka eller Värmdö på http://slussen.org

Swisha på 12345 988 35