Blankett för underskrift och namninsamling

Folkomröstning om SlussenHär kan du ladda ner och skriva ut blanketten. Upp till fjorton personer kan skriva på men det går bra med bara en underskrift också. Du kan besöka ett av våra ombud för att lämna blanketten, eller stödja folkomröstningen på en blankett som ombudet har. Skicka gärna vidare blanketten(fil) till andra som kan vara intresserade så vi får in de namn som behövs för en folkomröstning. Det är många men om vi hjälps åt så klarar vi det! Blankett och info om folkinitiativet (uppdaterad i 6 dec.) Här laddar du ner information och talong Talong för underskrift för två underskrifter.

 

Den är lätt att printa ut och kan ges till vänner och bekanta. Bild på info och talong     Se mer på https://www.facebook.com/folkomrostningomslussen

6 thoughts on “Blankett för underskrift och namninsamling

 1. eeva esko

  Det är hög tid att se över de demokratiska processerna i Sverige med folk omröstning i frågan om slussens framtid!!!!

 2. Lisbeth.Kallaes

  Varför rösträtt endast för boende i Stockholms kommun? Frågan om Slussen berör inte minst oss som bor i Nacka och Värmdö kommuner!

  Hoppas intensivt på genomförande av Plan B!

  1. admin Post author

   Folkomröstningen kan endast ske i Stockholm eftersom Slussen ligger i Stockholms kommun även om andra kommuninvånare drabbas. Tyvärr har styrande majoriteter i Nacka- Värmdö varit mer lojala mot alliansen i Stocholms stadshus än att man tillvaratagit sina väljares intressen. Ett av de påtagliga bevisen var att man inte överklagade detaljplanen för bussterminalen i Katarinaberget.

Comments are closed.