6 thoughts on “Nya ombud!

 1. jonas Sandström

  Bra initiativ!Nu ska ju Saltsjöbanan stanna i Henriksdal som slutstation sedan buss till stan i 8 år. Vi i Nacka är grundlurade!

  1. admin Post author

   Tack. Tala om för så många du kan att de nu har möjlighet att ändra beslutet med Nya Slussen genom att fylla i fälten i namninsamlingen på denna webb.

 2. Karl Jacobson

  Hej!
  Gör om dokumentet så det skrivs ut liggande!
  Som det är nu på min dator i alla fall så skrivs det ut stående med för små fält.
  MVH
  Karl Jacobson

  1. admin Post author

   Det borde räcka med att ändra i skrivarinställningar. Kolla en gång till.

 3. Ragnar Gustafson

  Ett gott råd till er som har ”RÄDDA SLUSSEN”-märket kvar. Jag tar kontakt med folk jag möter genom att peka på märket och fråga vad dom tycker om det i stället för att sticka fram en lista framför näsan på dom. Hitintills har ingen nobbat att skriva på, men en del vill inte gärna fylla i de fyra sista siffrorna i födelsenumret. Är de ogiltiga?

  1. admin Post author

   Tyvärr är underskrifter ogiltiga som inte har fullständigt personnummer. Det är en otidsenlig lag från 1990 som gäller fortfarande. Troligtvis kommer en ändring så småningom, likaså att man kan skriva på ”digitalt”. Blanketterna ska behandlas konfidentiellt och med sekretess så inga obehöriga kan få tag i den mer än namninsamlarna.

   Som sista alternativ kan man stödja en digital namninsamling på webben slussen.org. Men den gäller inte för att få en folkomröstning utan endast är endast till för att förstärka protesten/folkinitiativet och fungerar också bra för de som har rösträtt i andra kommuner.

Comments are closed.